Clubul Supernova

buton-mare

Picnicurile Supernova 2013

Te invităm în baza de amintiri a participanţilor la Picnicurile de anul acesta. În “lumina reflectoarelor” avem Lideri deschişi şi prietenoşi, dornici să povestească cele mai frumoase experienţe trăite, în timpul premierii, sau alături de ceilalţi participanţi, reprezentativi pentru culoarea şi energia diviziilor Galbenă, Roşie şi Verde. Locaţiile alese pentru picnicuri sunt: Gura Humorului pentru Divizia Galbenă, Cluj pentru Divizia Roşie şi Braşov pentru Divizia Verde.

Vă reamintim care este programul de livrare al beneficiilor Clublui SUPERNOVA 2013 .

Amintirile participanţilor…

Macovei Cristina, Lider, Divizia Galbenă

Ne-am simţit foarte apropiaţi, ca un grup de prieteni, dar şi stimulaţi, ca într-o competiţie; a fost o onoare să fiu între atâţia oameni buni pe ceea ce fac. La premiere am avut mari emoţii, încât mi-au povestit colegele ce am spus, nu mai ştiam de la atâtea emoţii.

A fost un moment deosebit, Crina crează momente senzaţionale pentru toată lumea şi mi-a plăcut mult tot evenimentul.

Dan Maria şi Dan Aurel, Lideri, Divizia Roşie

Adina a organizat totul la superlativ, de la cazare, mâncare, la premiere; ne-a prezentat foarte bine. Şi deşi am aproape 70 de ani, am dansat cu soţul meu atât de mult, încât ne-a lăudat toată lumea.

Îmi doresc să mai avem ani mulţi să mai participăm la astfel de evenimente!

Violeta Ciuta, Lider, Divizia Verde

Cel mai mult mi-au plăcut oamenii pe care i-am întâlnit; într-o singură zi am reuşit să-mi fac două prietene pe care abia aştept să le revăd. Nu mai fusesem niciodată şi m-am simţit specială…a fost o atmosferă elegantă şi îmi doresc să mai particip şi la anul.

Pentru mine a fost perfect!

Lasă un răspuns

Puteți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>