Manifest

manifestPledoarie pentru frumusete

Avon Romania este compania care da volum genelor tale, dar si castigurilor. Acum 15 ani am promis sa luptam impotriva ridurilor, iar in 2002, prin Campania pentru Sanatatea Sanilor, impotriva cancerului la san. Am promis sa luptam pentru viata si ne-am respectat angajamentul.

Avon este compania care apreciaza impactul buzelor perfecte, dar stie cum sa vorbeasca impotriva violentei domestice si sa sustina independenta financiara a femeilor.

Avon iti aduce frumusetea in prag, dar iti si deschide multe usi. Avon ofera energie tuturor celor peste 140.000 de de Reprezentanti din intreaga tara. Avon Romania inseamna 15 ani de pasiune, de obstacole sarite curajos si cu succes. 15 ani frumosi in care am crescut impreuna si am reusit alaturi de tine sa transformam visurile in realitate si adolescenta timida intr-o femeie de afaceri.

Suntem compania care, timp de 15 ani, a sustinut si promovat frumusetea, optimismul, dar, mai ales, femeile. Impreuna am gasit curajul de a experimenta si puterea de a inova prin fiecare proiect, fie offline sau online. Am imbinat traditia cu modernul si am devenit alegerea numarul 1 a femeilor din Romania.

Lasă un răspuns

Puteți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>