Vedete Avon

Vedete locale

andreeaAndreea Marin Banica

Colaborarea noastra cu Andreea Marin Banica a inceput prin implicarea ei voluntara in 2011 in campania pentru prevenirea cancerului la san, campanie a carei Ambasadoare a devenit anul acesta.

Este, de asemenea, imaginea gamei de ingrijire a tenului Solutions Beautiful Hydration.

Smileysmiley

Smiley a fost alaturi de noi pentru prima oara la lansarea comunitatii Avon Connects. Campania de street karaoke a devenit virala pe internet si ne-a adus un premiu in competitia Webstock 2011.

In 2012, ne-a sustinut in promovarea Apei de toaleta Perfect Strength pentru barbati si a sustinut concerte live in fata a mii de fani si Reprezentanti Avon.

raicu

Andreea Raicu

Andreea Raicu este prima vedeta locala care asociata unui produs Avon: Apa de toaleta Eternal Magic, lansata in 2010.

In acelasi an, a luptat alaturi de noi impotriva cancerului la san, fiind imaginea Campaniei Roz.

 

Vedete internationale

Reese Witherspoonreese

Reese Witherspoon este Ambasador Global Avon din 2007 si Presedinte onorific al Fundatiei Avon pentru Femei. De asemenea, apare constant in Brosura Avon ca imagine a celor mai importante lansari de produse.

In 2009, Reese a lansat primul parfum alaturi de Avon – In Bloom, continuand apoi cu trilogia de parfumuri “Love. Laugh. Live”.

fergie

Fergie

Fergie este una dintre vedetele tinerei generatii care atrage prin lipsa de inhibitii, prin curajul de a fi altfel. Fergia si-a lansat pentru prima oara un parfum la Avon, Outspoken by Fergie, si a fost cea mai buna lansare de parfum a anului 2010. In 2011, colaborarea a continuat prin Outspoken Intense.

Salma Hayeksalma

Prima vedeta de la Hollywood care s-a alaturat companiei noastre a fost Salma Hayek. In 2006 a devenit Ambasador al Fundatiei Avon in lupta impotriva violentei domestice. In acelasi an a lansat trilogia de parfumuri Today Tomorrow Always. In 2012, a lansat noua aroma Today Tomorrow Forever.

patrick

Patrick Dempsey

Un barbat implinit, atragator si de un real succes, dupa rolul lui ca doctorul Shepherd din serialul TV Grey’s Anatomy. Patrick Dempsey a lansat trei parfumuri in colaborare cu Avon: Unscripted, Legacy si Patrick Dempsey 2.

Christy Turlington Burnschristy

Supermodelul american Christy Turlington Burns este una dintre cele mai importante figuri din lumea modei si fiecare revista de moda din lume a avut-o pe coperta. Christy s-a alaturat grupului de vedete Avon cu parfumul Slip Into.

 

Cel mai important este sa stii ca nu vei avea grija unui program fix. Esti Rerezentant AVON pentru ca iti place si le ajuti si pe prietenele tale.Plasezi comanda online de acasa sau de la birou, in doar cateva minute, si comanda soseste direct la usa ta, fara sa mai depui niciun efort.

Lasă un răspuns

Puteți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>